O NAS

ŽE OD LETA 1992

Podjetje je bilo ustanovljeno maja 1992 z imenom Servis elektronskih naprav. Pričeli smo z RTV servisom v majhni delavnici na Ptuju. Sčasoma smo zateli pridobivati zaupanje strank in poslovnih partnerjev ter tako dobili prva servisna in vzdrževalna dela v večjih podjetjih in šolah.

 

Sledili smo takratnim trendom na tržištu in z večanjem obsega dela začeli z gradnjo sodobne delavnice v Vareji 2a, kjer smo z delom pričeli leta 1995. Med drugim smo montirali satelitske sisteme, sisteme zemeljskih anten individualnih uporabnikov ter tudi večje antenske sisteme. Med prvimi v naši okolici smo se posvetili servisiranju in testiranju GSM in NMT telefonskih aparatov, izdelavi osebnih računalnikov, ponudbo pa smo razširili v prodajo širokega spektra servisnih storitev ter kvalitetnega materiala in originalnih baterij iz lastnega uvoza.

Leta 2000 smo podjetje razširili in mu spremenil ime v MDE Elektronika. Ukvarjamo se tudi z veleprodajo, sestavljanjem osebnih računalnikov ter servisom le-teh. Izdelujemo računalniške mreže, telefonske napeljave ter vsa ostala komunikacijska omrežja. Leta 2004 smo se po konstantnem večanju povprasevanja in obsegadela odločili za odprtje poslovne enote na Ptuju. Tako smo v novembru 2004 odprli prodajalno z GSM opremo ter hitrim servisom in proizvodnjo računalnikov na Gubčevi cesti 23.

Misija

Ponujanje ugodnih rešitev, pri popravilu elektronskih naprav, izgradnji računalniških omrežij in nakupu nove opreme.

Vizija

Želimo se uveljaviti kot zaupanja vreden partner, ki svojim strankam zagotavlja visokokakovostne izdelke in storitve ter sledi najvišjim standardom etičnosti in trajnostnega ravnanja.

Kompetence

Scroll to Top