MDE elektronikaPodjetje je bilo ustanovljeno maja 1992 leta z imenom Servis elektronskih naprav z začetkom RTV servisa v majhni delavnici na Ptuju. Sčasoma smo začeli pridobivati zaupanje strank in poslovnih partnerjev ter tako dobili prva servisna in vzdrževalna dela v večjih podjetjih in šolah. Sledili smo trenutnim trendom na tržišcu in z večanjem obsega dela začeli z gradnjo sodobne delavnice v Vareji 2a, kjer smo začeli z delom leta 1995. Med drugim smo montirali satelitske sisteme, sisteme zemeljskih anten individualnih uporabnikov ter tudi večje antenske sisteme…

Sčasoma smo nabavili vse potrebne merilne instrumente in instrumente za testiranje in popravilo radijski postaj ter ostalih sprejemno oddajnih naprav. Med prvimi v naši okolici smo se posvetili servisiranju in testiranju GSM in NMT telefonskih aparatov, izdelavi osebnih računalnikov, ponudbo pa smo razširili v prodajo širokega spektra servisnih storitev ter kvalitetnega materiala in originalnih baterij iz lastnega uvoza.

Leta 2000 smo podjetje razširili in mu spremenil ime v MDE Elektronika. Ukvarjamo se tudi tudi z veleprodajo, sestavljanjem osebnih računalnikov ter servisom le-teh. Izdelujemo računalniške mreže, telefonske napeljave ter vsa ostala komunikacijska omrežja.

Leta 2004 smo po nenehnem večanju povpraševanja in obsega dela odločili za odprtje poslovne enote na Ptuju. Tako smo v Novembru 2004 , odprli prodajalno z gsm opremo, ter hitrim servisom in proizvodnjo računalnikov na Gubčevi cesti 23 ob Mariborski cesti.

Tudi v nadaljnje bomo spremljali razvoj in se njemu tudi prilagajali z našimi storitvami…

Leave a Reply

Enter your text © 2016 MDE elektronika